bovagkeurmerk

040-2076588

 

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt niet meer.

Onder aan deze pagina kunt u onze Privacy policy vinden.

 

Welkom bij Beroca camper & caravan

Hoe denkt u over goede service? Wij bij Beroca Camper & Caravan bemiddelen, verkopen, repareren, verhuren en verzorgen het onderhoud van alle campers en caravans. Ook voeren we de jaarlijkse APK-keuring van uw kampeerauto uit. Door het grote vermogen van onze hefbruggen, kunnen ook USA motorhomes en Europese campers boven de 3500kg. onderhouden worden. U kunt dus met alle merken kampeerauto's bij ons terecht! Wij zijn Bovag AMR lid en dus staan wij vóór kwaliteit.

merken-animatie

 

 
 
 
 

Voor alle merken hebben wij moderne accessoires die het comfort van uw camper of caravan verhogen. Onder andere navigatie, antidiefstal alarm, airco, trekhaken, luifels en fietsen- of scooterdragers zijn mogelijk.

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie. Natuurlijk bent u van harte welkom om even op Uw gemak rond te kijken. We staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen. We zijn een familiebedrijf; niet zo groot, maar zeker professioneel en kwaliteitsbewust. Goed contact met onze klanten staat voorop! We hebben vaste onderhoudstarieven en zullen altijd bellen bij extra kosten.

Stel een vraag