bovagkeurmerk

040-2076588

Huisshow van vrijdag 9 t/m zondag 11 november

Huisshow van vrijdag 9 t/m zondag 11 november

13 oktober 2018

Aanbiedingen op de verhuur en de verkoop van nieuwe en gebruikte campers. De nieuwe Sun Living modellen met of zonder Style Pack, de Thule Velo Slide fietsendrager en alle MaxxFan Deluxe modellen het zal allemaal bij ons te bezichtigen zijn tijdens het weekend van 9, 10 en 11 november.

Dit jaar zal onze jaarlijkse huisshow plaatsvinden in het weekend van 9, 10 en 11 november. Wij zijn deze dagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Diverse Sun Living modellen van 2019 zullen te bewonderen zijn, waaronder het actiemodel Sun Living S75SL met automaat en diversen opties. Deze kampeerauto is uitgerust met het zo geheten Style Pack, dit pakket brengt een aantal uiterlijke veranderingen met zich mee wat zorgt voor een nog warmere uitstraling van de kampeerauto.  Op dit actiemodel is een klantvoordeel van maar liefst €5.300,- van toepassing.

Daarnaast zal een divers aantal gebruikte campers aanwezig zijn. Deze zullen bij verkoop voorzien worden van een nieuwe APK- en onderhoudsbeurt. Op alle campers vanaf €12.500,- is bovaggarantie van toepassing. Bij aankoop van een gebruikte of nieuwe camper krijgt u tijdens de huisshow een Construct slot helemaal gratis. Tevens krijgt u een multimediasysteem met navigatie kostenloos bij aankoop van een nieuwe camper zonder inruil.

Wilt u komend jaar graag een camper huren? Ook in 2019 verhuren wij weer drie nieuw Sun Living campers. Ook hierover beantwoorden wij graag al uw vragen en daarnaast krijgt u bij het reserveren van de verhuur tijdens de huisshow 5% korting.

Bovendien zijn er ook accessoires te bezichtigen; zo is de nieuw fietsendrager van Thule de “Velo Slide” aanwezig en uit voorraad leverbaar, deze fietsendrager is de oplossing voor het vervoer van twee fietsen in de garagebox. Ook de MaxxFan Deluxe is in alle modellen op voorraad.